OM OSS

AMIE NYLIDEN

Frisör & Ägarinna

Amie är en kreativ och nytänkande frisör som älskar att skapa med färg och form. Gick frisörlinjen på gymnasiet och har praktiserat och jobbat på Nikita hair i 4,5 år därefter startade karriären som egenföretagare på Complete Beauty.​ Avlagt delprov och gesällbrev. 

Med ett gott skratt och ett leende på läpparna tillmötesgår Amie dina önskemål och ger dig tips om det senaste trenderna. Amie´s specialitéer är all form av korta trendiga frisyrer, herrklippningar och skäggstyling.


Isabelle Andersson

Hudterapeut

https://www.isabelleshud.se

Isabelle utför avslappningsmassage, ansiktsbehandlingar, vaxning , färg & formning av fransar/ bryn. 

Proffsigt och noggrant utför hon sitt jobb. Varmt välkommen att boka på länken ovan. Martin Olsson

Martin är Legitimerad Naprapat och drivit egen klinik sedan 2016. Vill beskriva sig själv som lugn och lyssnande terapeut med ett helhetstänk på kroppen. Behandlingen består av naprapatbehandling (ledbehandling och massage), men erbjuder även stötvågsbehandling mot tex. hälsporre och musarm.

Boka enkelt på hemsidan:
naprapatcentrum.com

Emma Stenberg

Med snart 8 års erfarenhet som egenföretagare och sjuksköterska jobbar Emma med det hon brinner för. De senaste 1,5 åren har hon fördjupat sin skicklighet inom estetik genom att arbeta som injektionssjuksköterska på en av Sveriges mest framstående skönhetskliniker.

Med fokus på trygghet, delaktighet och naturliga resultat, strävar Emma efter att förstärka din unika skönhet. På kliniken erbjuds ett brett utbud av injektionsbehandlingar så som fillers, botox, Profhilo och Sculptra.

Du kan boka tid redan nu genom att besöka klinikens hemsida, www.epeau.seHär hittar du även mer information om aktuella tjänster och behandlingar.

Hjärtligt välkommen!