OM OSS

    AMIE NYLIDEN

Ägarinna & Hårfrisörska

Amie är en kreativ och nytänkande frisör som älskar att skapa med färg och form. Gick frisörlinjen på gymnasiet och har praktiserat och jobbat på Nikita hair i 4,5 år därefter startade karriären som egenföretagare på Complete Beauty.​

Med ett gott skratt och ett leende på läpparna tillmötesgår Amie dina önskemål och ger dig tips om det senaste trenderna. Amie´s specialitéer är all form av korta trendiga frisyrer, herrklippningar och skäggstyling.


FRIDA IVARSSON

Fransstylist & Vaxterapeut

Välutbildad med glädjen för utförandet av varje liten frans. Väl tas du emot med ett stor leende. Tryggt avkopplad kan man somna, vetandes när ögonen öppnas bemöts du av snygga fransar.

Går det inte på ena sättet så finns det ett andra. Med kunnighet får du bästa resultat med god medvetenhet hur du vårdar dem för bästa hållbarhet.

HANNA ÖSTERBERG

APL Elev

Hanna är en begåvad gymnasium-elev från Polhem skolan i Lund. Stämningshöjare med vilja att lära och service som handen i handsken. By Ami,s ära att få forma Hannah som frisör. 

Fingertoppskänsla för atmosfär, personligheter, öppensinnad, kreativ, målmedveten och ögat för sista detalj för bäst resultat.